Sociale Sport

Jurgen Klopp/ Respekt për lojtarët e mi që agjërojnë. Ka në jetë gjera më të rëndësishme se futbolli!

Deklarata

“Përse duhet të kem problem me lojtarët e mi që agjërojnë?! Unë e respektoj fenë e tyre. Lojtarët e mi e bëjnë gjithmonë më të mirën në fushë. Edhe nëse agjërojnë edhe nëse nuk agjërojnë. Ka disa ditë që Sadio Mane dhe Muhamad Salah mbërrijnë vonë në dhomën e veshjes, për shkak se bëjnë lutje apo sepse pastrohen. Natyrisht, dua që lojtërt e mi të vijnë në kohë, por ja që ka gjëra më të rëndsishme në jetë sesa futbolli” – ka thene Jurgen Klopp-