Shqiperia

Kapriçot e motit – disa zona digjen nga zjarret, por në Librazhd bie breshër

Ndërkohë që vendi po digjet nga zjarret, në Librazhd kanë rënë reshje shiu të shoqëruara edhe me breshër.

Breshëri i rënë në fshatin Kuturman ka dëmtuar kulturat bujqësore si misrin, fasulen dhe pemet frutore.

I kontaktuar ne telefon kryetari i Njësisë Administrave Ardian Kushi shprehet se ka maarrë njoftim nga banorët dhe po evidentohen dëmet e shkaktuara.