Shqiperia

Katolik’t vriten per Kishen e Shna Ndoit

Një vrasje ka ndodhur mbrëmjen e djeshme në Laç. Ngjarja ka ndodhur pranë Gjykatës së Laçit për një vend parkimi.

Nga informacionet e para mësohet se viktima është Viktor Shkorreti, 25 vjeç me origjinë nga Mirdita dhe i ardhur me familjen prej vitesh në qytetin e Laçit.

Sherri ka nisur për një vend parkimi dhe në debat e sipër autori ka qëlluar me automatik mbi viktimën.

Sot qyteti i Laçit vizitohet nga shumë katolikë, pasi per ta kjo është dita e kishës së Shna Ndoit. Besimtarët katolike shkojnë në kishën e Laçit me pretendimin se do tu falen mëkatet dhe plotësohen dëshirat e tyre./ Gazeta Impakt