Islamofobi

Katoliku fashist Gjergj-Skender Jashari sulmon rolin e hoxhallarëve në Luginën e Presheves

Islamofobi Gjergj-Skender Jashari sulmon rolin e hoxhallarëve në Luginën e Presheves.

Katoliku fashist shkruan se interesat e disa shteteve përmes disa hoxhallarëve edhe sot vazhdojnë të islamizojnë me yerrorizëm Luginën e Presheves.

Statusi i tij ne facebook:

Perandoria osmane nga 29 maj 1453 deri me 1912 e me pas pasuar nga Turqia dhe shumica e vendeve arabe, ne vazhdimesi ne bashkepunim me Serbine, Greqine dhe dirigjuar pas 1715 nga Rusia, islamizuan dhe jane edhe sot duke islamizu me terrorizem Luginen e Presheves.
Shtetet tona heshtin, sic heshtim edhe nacionalistet e Lugines se Presheves.

/gazeta