Shqiperia

Kërcënon Tahiri: S’ka bir nënë e bir kurve që të më pengojë!

Saimir Tahiri ka dalë nga salla e parlamentit pa mbajtur një fjalë ashtu siç ka paralajmëruar. Edhe pse tha se jam i lumtur që isha në parlament dhe nuk i kurseu buzëqeshjet për kamerat në fund e mbylli fjalinë me një kërcënim të ashpër: “S’ka bir nënë dhe bir kurve që më pengojë në rrugën time për të gjetur drejtësisë”, tha ai.

Deklarata e Tahirit jashtë sallës së parlamentit

Gazetarët: Si u ndjetë sot pas 6 muajsh në parlament?

Tahiri: Ishte dite e lumtur për mua se më filmoi Saliu. Kur të kem diçka për t thënë do të vij sërish…Saliu që ka fshirë filmimet e 21 janarit më filmon sot mua…është fat i madh.

Gazetarët: pse nuk fole në parlament, kishte regjistruar emrin?

Tahiri: Nuk ishte opozita s’ka sens

Gazetarët: Berisha tha se të mbron Rama?

Tahiri: S’më mbron njeri dhe sdua të më mbrojë njeri. Për mua ka rëndësi e verteta. Asgjë s’ka vlerë tjeter në rrugën time për të bërë drejtësi. Nuk e besoj se ka bir nënë e bir kurve që do më pengojë.