Shqiperia

Kerkohet Adem Myftari

Familja Myftari kontakton me median, për të denoncuar largimin e familjarit të tyre Adem Myftari, prej rreth 10 ditësh.

Personi në fjalë është rreth moshës 59 vjeç, mban veshur një xhup të kuq, dhe hera e fundit është parë tek Stacioni i Trenit.

Pas kontaktit me nipin e Adem Myftarit, zbuluam se familjarët kanë denoncuar rastin pranë rajoneve policore, 1, 2 dhe 3.

Kush e sheh është i lutur të telefonojë tek: 0673377627