Këshillit Kombëtar i Xhihadit të Iranit, zbulon nje foto te Gjergji Thanasit!

Këshillit Kombëtar i Xhihadit të Iranit, njohur ndryshe si Këshillit Kombëtar i Rezistencës së Iranit i drejtuar nga komandantja e xhihadit Maryam Rajavi dhe i mbeshtetur fuqishem nga znj. Grida (Suma, Shkjahu) Duma, Elona (Habilaj) Gjebrea, Orjola (Luli) Pampuri dhe zt. Sali Ram Berisha, Mehdi (Gerdec) Fatmiri, Namik Kapliku, Dash (Raki) Shehu, Pandi Majko, Nar … Continue reading Këshillit Kombëtar i Xhihadit të Iranit, zbulon nje foto te Gjergji Thanasit!