Rajoni

Këshilltari i Erdoganit: Nuk e llogarisim Greqinë, janë shumë të vegjël (video)

Një deklaratë e këshilltarit të Presidentit Erdogan, Yigit Bulut, mbi një luftë të mundshme mes Greqisë dhe Turqisë ka marrë vëmendje të madhe në mediat helene.

“Ne nuk e llogarisim Greqinë. Janë shumë të vegjël ushtarakisht krahasuar me Turqinë. Një luftë më ta do të ishte sikur të dyluftonin një bebe e vogël me një burrë. A ka logjikë këtu?”, u shpreh ai në mediat turke dy ditë më parë.

Gjatë kohëve të fundit, raportet mes dy vendeve kanë qenë shumë të tensionuara.