Bota Sport

Khabib Nurmagomedov me plis shqiptari në Rusi

Në prag të Lojrave Evropiane në Minsk të Bjelorusisë, shumica e sportistëve janë duke përfunduar përgatitjet për eventin e madh evropiane. Në mesin e tyre është edhe Mogamedxhi Nurov, i cili do të jetë pjesë e ekspeditës së Maqedonisë në Lojrat Evropiane në Minsk dhe aktualisht përgatitet në Dagestan të Rusisë. Me këtë rast, mundësi me pashaportë të Maqedonisë, Mogamedxhi Nurov është takuar me kampionin aktual të peshave të lehta në UFC, Khabib Nurgomedovin dhe i ka dhuruar një plis dhe librin autobiografik të Shaban Tërstenës. Foton e përbashkët u shërnda në rrjetet sociale. Një foto që ska nevojë për ta përshkruar më shumë respektin ndaj shqiptarëve…