Bota

Kjo është kafshëri. Të heshtësh përballë këtyre skenave është monstruozitet! (Video)

Kjo është kafshëri. Të heshtësh përballë këtyre skenave është monstruozitet.

Rrahja brutale, e pamëshirshme e grave palestineze nga forcat izraelite, lemeria që lëshohin këta fëmijë duke ua dhunuar prindërit, është krim që shpalos në formën më të dhimbshme hipokrizinë e atyre që thirren në emër të të drejtave dhe lirive të njeriut dhe i gëlltisin në heshtje këto skena të tmerrshme.

Dhuna, mizoria e regjimi nuk kanë nacionalitet!

Turp për heshtjen!

Burimi: Islami dhe shkenca

OPINIONE