Kuriozitete

Kjo lule zëvendëson pajisjet e shtrenjta duke pastruar ajrin

Kjo lule pastron ajrin në banesën tuaj
Nuk keni pse të shpenzoni para për të blerë pajisje të shtrenjta për të filtruar ajrin në shtepi pasi ka disa lule të cilat e kryejnë shumë mirë këtë shërbim.

Kjo bimë ka veti kurative të mrekullueshme në kozmetikë por na ndihmon që të kemi dhe ajër të freskët në shtëpitë tona, transmeton gazetametro.net. Aloe Vera, është shumë e lehtë për tu mirëmbajtur dhe i heq të gjitha kimikatet e dëmshme.

Ajo e pastron ajrin duke e absorbuar dioksidin e karbonit, monoksidin e karbonit dhe formaldeidet.

OPINIONE