Shqiperia

‘Kolumbia e Evropës’, Peter Tiede: Shqipëria rrezik për Ballkanin

Gazetari gjerman, Peter Tiede, ka publikuar në gazetën gjermane Bild , një shkrim për Shqioërinë ku vendi thekson se është një nga më të bukurit, por edhe një nga më të prapambeturit në Evropë

‘Për turistët është një tip i egër dhe i lirë i brendëshëm në bregdetin e Adriatikun,- shkruan Teide

‘Por vendi është gati të zhytet në kaosi total. Ajo tani konsiderohet si një republikë droge, si një Kolumbi e Evropës dhe Shqipëria është një rrezik për Ballkanin’

‘Një nga arsyet vendi ka degjeneruar në republikën e turmave , klanet kriminale donimojnë jetën poliike dhe publike. Korruspioni është normal edhe blerja e votave në zgjedhje”/tpz

OPINIONE