Komandant Ali Safavi sulmon dezertoret e xhihadit si agjente iraniane

Komandanti i larte muxhahedin Ali Safavi, i cili, pas sulmit qe policia e shtetit beri kunder shtetit iranian me lajmin e rreme per celule terroriste, me date 24 tetor ka therritur shume media shqiptare ne seline e muxhahedineve ne Manze duke leshuar sulme kunder Iranit. Por sulmi i koordinuar ndermjet ministrise se gjeneral Lleshit dhe … Continue reading Komandant Ali Safavi sulmon dezertoret e xhihadit si agjente iraniane