Rajoni Shqiperia

Koment mbi vdekjen e homogjenit në Shqipëri

Në komentin e bërë nga Zyra e Shtypit e KQ të Partisë Komuniste të Greqisë (KKE) për vdekjen e homogjenit në Shqipëri, shënon si më poshtë:

“Ngjarjet në fshatin Bularat të Shqipërisë, që çuan në ekzekutimin e një homogjeni, nga policia shqiptare, duhen të hetohen plotësisht. Përtej saj, shfrytëzimi i ngjarjes nga forca nacionaliste në të dyja vendet është diçka që vetëm shqetëson dhe shkakton problematik. Veçanërisht në një periudhë ku rriten konkurrencat, nacionalizmat ushqejnë njëra tjetrën, madje edhe diskutimet për ndryshime kufijsh në Ballkan”.

Burimi: Partia komuniste e Greqise

OPINIONE