Opinion

Konkluzionet e këshillit hetimor gjerman për koronën Covid-19

Kriza e koronës duhet të riemërtohet në “ koronaskandal”.

Ajo është:

Rasti më torturues gjer tani.
Krimi më i madh kundër njerëzimit gjer tani.

Përgjegjësit duhet të:

Ndiqen penalisht për krime kundër njerëzimit.
Paditen për kompensim civil.

Rastet vdekjeprurëse:

Nuk ka vdekje të ekzagjeruar në asnjë vend.
Vdekshmëria nga korona virusi është e njëjtë me gripin sezonal.
94% të vdekjeve në Bergamo janë shkaktuar me transferimin e pacientëve të sëmurë në shtëpitë e pleqve me të cilët i kanë infektuar njerëzit të moshuar me sistemin imunitar të dobësuar.
Mjekët dhe spitalet anekënd botës janë paguar të shpallin të vdekurit si viktima nga korona Covid-19.

Obduksionet kanë treguar:

Gati të gjitha rastet e vdekshmërisë janë shkaktuar nga problemet serioze  shëndetësore të pranishme.
Gati të gjithë të vdekurit kanë qenë të moshuar.
Suedia(pa mbyllje) dhe Britania e Madhe(me bllokim të rreptë) kanë statistikat krahasuese të sëmundjes dhe mortalitetit.
Shtetet amerikane me dhe pa mbyllje kanë statistikat krahasuese të sëmundjes dhe mortalitetit.

Shëndeti

Spitalet kanë mbet të zbrazura, disa po përballen me falimentim.
Popullsia ka imunitetin e qelizave T nga valët e mëparshme të gripit.
Imunitetit të tufës i nevojiten 15-25% të infektuarvenga numri i popullsisë.
Vetëm kur personi ka simptome, infeksioni mund të jetë ngjitës.

Testet

Testi PCR nuk bazohet në faktet shkencore lidhur me infektimet.
Testet PCR janë të padobishme për zbulimet e infektimeve.
Testi pozitiv PCR nuk do të thotë se është i pranishëm infektimi apo është gjetur virusi i paprekur.
Përforcimi i mostrave gjatë 35 cikleve është jo i sigurt, por OBSH-ja ka rekomanduar 45 cikle.
Shumë shkencëtar këtë e quajnë pandeminë e testit PCR, e jo pandeminë e koronës.
Shumë njerëz të shëndosh dhe të joinfektuar mund të kenë testin pozitiv.
Probabiliteti i rezultateve të rrejshme pozitive është gjer 89-94%.
Profesor Drosteni ka zhvilluar testin e vet PCR nga virusi i vjetër i SARS-it, duke mos parë asnjëherë virusin e vërtet të Wuhanit nga Kina.

Paligjshmëria

Qeveria gjermane ka futur mbylljen, ka imponuar distancën sociale, mbajtjen e maskave në bazë të vetëm një mendimi.
Mbyllja është imponuar gjersa virusi ishte duke u tërhequr.
Mbyllja është bazuar në infektimet joekzistuese.
Ish kryetari gjerman i Gjykatës Kushtetuese federale ka dyshuar në kushtetutshmërinë e masave kundër koronës.
Ish gjyqtari i Gjykatës Supreme të Britanisë së Madhe Lord Sumption ka konkluduar se nuk ekziston baza faktike për panik dhe baza ligjore për masat kundër koronës.
RKI-ja gjermane(ekuivalentja e CDC-së amerikane) ka rekomanduar të mos kryhen obduksionet.
Masat kundër koronës  nuk kanë bazë faktike apo ligjore të mjaftueshme, janë kundërkushtetuese dhe duhet menjëherë të shfuqizohen.
Asnjë shkencëtar serioz nuk jep vlefshmëri modeleve të rrejshme kompjuteristike të famëkeqit Neil Fergusonit i cili paralajmëron për vdekje milionëshe.
Mediat publike tërësisht kanë refuzuar të përcjellin fakte të vërteta të ashtuquajturës pandemi.
Demokracia është në rrezik të zëvendësohet me regjimin totalitar fashist.
Drosteni(me testin PCR), Tedrosi nga OBSH-ja dhe të tjerët kanë kryer krime kundër njerëzimit sikurse është përcaktuar në Gjykatën penale ndërkombëtare.
Politikanët mund të shmangin fatin  e  sharlatanëve dhe kriminelëve me fillimin e diskutimeve publike shkencore të vonuara.

Komploti

Politikanët dhe mediat publike me qëllim kanë përhapur panikun tek popullsia.
Fëmijët janë dizajnuar të ndiejnë përgjegjësi “për vdekje torturuese të dhimbshme të prindërve të tyre, të gjyshërve dhe gjysheve të tyre në rast se nuk i përmbahen masave kundër koronës.
Testi i dështuar PCR po shfrytëzohet për mbjelljen e frikës, e jo të diagnostifikimit.
Për valën e dytë nuk mund të bëhet fjalë.

Lëndimet dhe dëmet:

Provat për dëmet gjigante ekonomike dhe shëndetësore për popullsinë.
Masat kundër koronës:
Kanë vrarë njerëz .
Kanë shkatërruar kompanitë dhe individ anekënd botës.
Fëmijët i marrin nga prindërit.
Fëmijët janë traumatizuar masovikisht.
Priten falimentimet e ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme.

Kompensimi

Padia kolektive duhet ngritur në SHBA-të ose Kanada, dhe të gjithë palët e goditur anekënd botës duhet të kenë rastin që të bashkëngjiten.
Kompanive dhe vetëpunësuarve duhet kompensuar dëmet.

Burimi: LOGIČNO.com

Dr. Reiner Fuellmich anëtar i Këshillit hetimor gjerman                                                                                              Përktheu: Av. Faik MIFTARI