Kosovarët tallen me Francën dhe katoliken Arbana Xharra për mos-futjen e Shqipërisë në BE

Statuse dhe komente të shumta tallëse janë përhapur orët e fundit ndaj islamofobes dhe katolikes Arbana Xharra në lidhje me heshtjen e saj ndaj Francës e cila ishte kundërshtarja më e madhe për moshapjen e negociatave për shqipërinë dhe anëtarësimin e saj në BE.

Reagimet vënë në dukje heshtjen e Xharrës duke thënë se ajo nuk flet kundër vendeve europiane por vetëm kundër Turqisë, duke e ironizuar atë për komentet e shpeshta islamofove dhe turkofobe.

“Sikur të ishte Turqia, e jo Franca, ajo që e bllokon prespektivën e shqiptarëve, sot Arbana Xharra ia kish mësy Stambollit me naj shpatë të pllastikës”, ishte statusi në faqen “Mbështetësit e Drejtësisë” i cili ka marrë dhjetra komente ironizuese për islamofoben Arbana Xharra.

Statusi i faqes “Mbështetësit e Drejtësisë”

“Sikur të ishte Turqia, e jo Franca, ajo që e bllokon prespektivën e shqiptarëve, sot Arbana Xharra ia kish mësy Stambollit me naj shpatë të pllastikës.”
◾Xhevdet T. Pozhari.”

/Gazetaimpakt/

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne