Rajoni

Kotzias flet në Moskë për Shqipërinë: Shumë shpejt përfundojmë negociatat

Ministri i Jashtëm i Greqisë, Nikos Kotzias ka folur për Shqipërinë gjatë një ligjërate që ka mbajtur në Universitetin MGIMO të Moskës.

Kotzias: Me politikën tonë aktive po zgjidhim me Shqipërinë probleme prej dekadash. Besoj se shumë shpejt përfundojmë negociatat me Shqipërinë.

Kotzias ka thënë gjithashtu se paketa prej dhjetë çështjesh përfshin edhe përcaktimin e kufijve dhe të zonave detare.

Dhjetë çështjet përfshijnë edhe përcaktimin e kufijve të zonave detare.

OPINIONE