Shqiperia

KQZ pranon të shqyrtojë kërkesën e aleatëve të PD, mësoni kur mblidhet

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve pranon të marrë në shqyrtim kërkesën e dërguar nga aleatët e PD-së, që kërkonin nisjen e procedurave për zgjedhjet e 13 tetorit, në zbatim të dekretit të Presidentit, Ilir Meta.

Pritet që KQZ-ja ta marrë në shqyrtim kërkesën nesër në orën 10:00.

“Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, ditën e shtunë, më datë 03.08.2019, ora 10:00, zhvillon mbledhjen me këtë rend dite: Shqyrtimi i projekt vendimi: 1. “Për shqyrtimin e kërkesës paraqitur nga partia Republikane e Shqipërisë, partia Agrare Ambjentaliste e Shqipërisë dhe partia Lëvizja Socialiste për Integrim “Për fillimin e procedurave për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 13.10.2019”, sqaron KQZ./lapsi