Shqiperia

Kreshnik Spahiu: Ismail Qemali gaboi rëndë me ngritjen e flamurit në Vlorë!

Prej disa kohësh Kreshnik Spahiu, themeluesi i Aleancës Kuq e Zi, ka humbur gjurmët jashtë vendit. Ndërsa ditën e sotme ka reaguar në lidhje me ngritjen e flamurit në Vlorë.

Kreshnik Spahiu shkruan sot në Facebook:

Ismail Qemali gaboi? Flamuri duhet të ngrihej në Shkup për një Shqipëri të madhe dhe jo në Vlorë për një Shqipëri të vogël”.

Mesa duket, Kreshniku ka dashur të sjellë një analizë të shkurtër në këtë status të tij të vogël.

kres