Bota

Kreu i laburistëve kritikon presidentin amerikan

Kreu i laburistëve të Anglisë ka kritikuar politikat e presidentit amerikan.

Jeremi Korbin, kreu i partisë Laburiste në Britani, kritikoi vendimin e presidentit amerikan Donald Trump për ndërtimin e një muri ndarës mes Amerikës dhe Meksikës dhe tha se njerëzit në botë janë kundër politikave separatiste Korbin gjithashtu kritikoi edhe politikat e qeverisë angleze dhe procesin e Brexit dhe shtoi se shumë shtetas evropianë punojnë në Britani dhe ndihmojnë shoqërinë angleze dhe për këtë nuk është e drejtë që e ardhmja e tyre pas Brexit të jetë e paqartë./ PT

OPINIONE