Shqiperia

Krijimi i Korporatës së Investimeve Strategjike, Basha: Qeveria rrezikon borxhin publik prej PPP-ve

Kreu i PD, Lulzim Basha ka publikuar raporton e Agjencisë së Vlerësimit të Standard & Poor’s ku thotë se qeveria rrezikon borxhin publik me krijimin e Korporatës së Investimeve Strategjike.

Më tej kryeopozitari sqaron se Standard & Poor’s paralajmëron ulje në renditje për vendin tonë pasi korrupsioni i qeverisë me PPP po shkatërron stabilitetin fiskal dhe ekonominë shqiptare.

POSTIMI I LULZIM BASHËS

Qeveria rrezikon borxhin publik me krijimin e Korporatës së Investimeve Strategjike. Për këtë arsye S&P paralajmëron ulje të renditjes për vendin tonë.

Sipas S&P korrupsioni i qeverisë me PPP po shkatërron stabilitetin fiskal dhe ekonominë e shqiptarëve.
/tpz