Rajoni

Kryeministri Haradinaj feston Pashkën katolike në ambjentet familjare

Atmosfera festive e Pashkës Katolike është ndjerë edhe në familjen e kryeministrit Haradinaj. Tashmë si besimtarë të fesë katolike, familja Haradinaj feston Pashkët. Veçanti e kësaj feste janë vezët e ngjyrosura të cilat që nga kohët e lashta në popuj të ndryshëm simbolizonin ardhjen e pranverës kurse tek të krishterët janë simbol i jetës dhe ringjalljes së Jezu Krishtit. Bashkëshortja e tij, Anita në Instastory ka publikuar pamje ku shihen dy djemtë e çifit duke tentuar që t’i thejnë vezët e ngjyrosura. “Pas pashkëve”, ishte mbishkrimi që ka lënë Anita.

OPINIONE