Bota

Kryeministri i Italisë i jep leksione bilardoje Theresa may

Kryeministrja e Britanisë, Theresa may ka zgjedhur të marrë disa leksione bilardoje nga homologu i saj italian Giuseppe Conte.

Gjatë samitit mes Bashkimit Europian dhe Lidhjes Arabe të mbajtur në Egjipt, Kryeministri Giuseppe Conte u takua me homologen britanike Theresa May dhe të dy vendosën të luajnë një lojë bilardo. Duket se Conte ka avantazh në këtë rast, pasi May e ka të vështirë të gjejë edhe pozicionin e mbajtjes së stekës.

 

OPINIONE