Bota Video

Kryetari i Kuvendit të Kuvajtit i quajti anëtarët e parlamentit izraelit “pushtues dhe vrasës fëmijësh” (video)

Kryetari i Kuvendit të Kuvajtit i quajti anëtarët e Knesset-it (parlamentit izraelit) ‘pushtues dhe vrasës fëmijësh’

“Ju duhet të mblidhni letrat dhe te largoheni prej kësaj salle ashtu siç dëshmuat reagimin e çdo parlamenti të nderuar në mbarë botën”, tha ai, duke shtuar se delegacioni izraelit “përfaqëson formën më të keqe të terrorizmit – terrorizmit shtetëror.”

OPINIONE