Rajoni

Kryetari i lëvizjes për Shqipëri të bashkuar fyen myslimanët për Bajram: Paçi bekimin e Gjergj Kastriotit!

Kastriot Berishaj nga Polaci i Skenderajt është bërë i njohur për publikun për pagimin e disa  budallenjve që ruanin në Prishtine statujën e serbo-shqiptarit Skënderbe. Ai vazhdon akoma me idiotesinë e tij duke njoftuar se po punon për legalizimin e fesë së shqiptarizmit.

Fjala i tij i plotë:

Vëllezër dhe motra shqiptarë të besimit islam!

Në emrin tim personal dhe në emër të besimtarëve të FESË SË SHQIPTARIZMIT: GËZUAR festën e Bajramit.

ZOTI na ndihmoftë që të ecim gjithmonë në rrugën e mirësisë, dashurisë ndër shqiptare dhe na udhëzoftë larg ndikimeve të vendeve, kombeve, kulturave e gjuhëve të huaja.

ZOTI na udhëzoftë drejtë jetësimit të Shqipërisë së Bashkuar. Gëzuar festën të gjithë juve! Paçi bekimin e GJERGJ KASTRIOTIT !

KASTRIOT BERISHAJ Qendra botërore e FESË SË SHQIPTARIZMIT

OPINIONE