Shqiperia

Kuksianët bllokojnë rrugën tjetër në Tiranë, gjyqi nis pa mediat (FOTO)

Përpjekjet e deputetëve të opozitës për t’u futur në sallën e gjyqit detyruan policinë të tërhiqet, por familjarët e të arrestuarve që kanë ardhur në Tiranë janë lënë në anën tjetër të rrugës dhe nuk janë lejuar të ndjekin gjyqin.

Pasi kanë pritur për më shumë se një orë dhe nuk janë lejuar të futen në gjykatë, kuksianët kanë vendosur të ulen në rrugë dhe ta bllokojnë në shenjë proteste, siç shihet edhe nga fotot. Rruga e bllokuar është në anën tjetër të Lanës, përballë Gjykatës së Tiranës.

OPINIONE