Rajoni

Kundër masave shtrënguese – Greqia mbyll transmetimet, media grevë 24 orëshe

Shteti fqinj Greqia do të jetë sot në terr informativ. Mediat publike dhe private kanë nisur një grevë 24 orëshe.
Gjatë gjithe ditës së martë nuk do të ketë asnjë edicion informativ në radiot dhe televizionet.
Greva vjen si protestë ndaj paketës se re të masave shtrënguese që pritet të votohen nga parlamenti grek këtë javë.
Gjithashtu punonjësit e medias kërkojnë “punë të qëndrueshme, rroga dhe pensione dinjitoze”.

OPINIONE