Shqiperia

Kush i fiton zgjedhjet e 25 qershorit? Shihni rezultatin e sondazhit të IPR

Pyetjes së cila parti do t’i fitojë zgjedhjet, shumica e të anketuarve të IPR Marketing  i janë përgjigjur: PS. 55 % e pjesëmarrësve në sondazh thonë se zgjedhjet do të fitohen nga partia kryesore në pushtet. Vetëm 8 % thonë se zgjedhjet do të fitohen nga PD dhe vetëm 5.3 % besojnë se do të fitojë LSI.