Kuriozitete

Ky është iftari më i veçantë për të cilin mund të keni dëgjuar

Komuna e Zeytinburnos në Stamboll në vazhdën e shumë aktiviteteve që ka ndërmarrë për muajin e Ramazanit është edhe organizimi i iftarit në stacionin e metros së Marmaray-it në Kazlicesme.

Turqia bënë çmos që të jetë sa më afër agjëruesve duke u munduar maksimalisht që t’u ofrojë shërbime të nevojshme siç janë iftaret kolektive, shpërndarja e supave, ujit, hurmave dhe ushqimit në rrugët e qyteteve.

Këtë vit është organizuar edhe ofrimi i iftarit në stacionin e metros që lidhë Evropën me Azinë dhe që është 60m nën tokë pasi që kalon nën detin Marmara, gjegjësisht në ngushticën e Bosforit.

Ky iftar është bërë me qëllim që t’u lehtësojë udhëtarëve agjërimin. Kjo ndodh për herë të parë andaj edhe mund të shënohet në histori, si organizim në një thellësi kaq të madhe nëntokësore.

Marmaray yolcularına iftar vakti güzel sürpriz

Marmaray yolcularına iftar vakti güzel sürprizMarmaray yolcularına iftar vakti güzel sürprizMarmaray yolcularına iftar vakti güzel sürpriz

Marmaray yolcularına iftar vakti güzel sürprizMarmaray yolcularına iftar vakti güzel sürprizMarmaray yolcularına iftar vakti güzel sürpriz

 

OPINIONE