Rajoni

Lajmërimi terrorizues nëpër rrugët e Prishtinës që po frikëson njerëzit, për mbajtjen e maskës

Një njoftim i shpërndarë në qytetin e Prishtinës, i cili apelon për mbajtjen e maskës, po tērrorizon qytetarët.

Sipas mediave vendase, ‘njoftimi’ që në thelb ka për qëllim vetëdijesimin e qytetarëve për vendosjen e maskës mbrojtëse, është pritur keq nga qytetarët.

“Fotografia e tyre do të jetë këtu sepse nuk keni veshur maskën tuaj për të shpëtuar vetën dhe të tjerët”, shkruhet në këtë njoftim.

Nuk dihet se kush fshihet prapa vendosjes së këtyre njoftimeve, përmbajtja e të cilëve po kritikohet në masë të madhe nga qytetarët nëpër rrjetet sociale.

Madje shumë nga qytetarët kanë ftuar autoritetet ta hetojnë këtë rast./Gazeta Express

OPINIONE