Shqiperia

Lali Eri çon 2 transeksualë në shkolla tu mësojë kalamojve të bëhen “VAJZA” me ose pa…”, reagon avokati i njohur

Avokati i njohur Altin Goxhaj ka postuar në facebook një foto ku në një shkollë në Tiranë kanë marrë pjesë  dhe dy transeksuale. Në shkrimin e tij Goxhaj ka reaguar ashpër duke shkruar se transeksualet po tregojne edhe eksperiencat e tyre në të gjitha stilet e kamasumtras! Bravo!

Postimi i plotë:

VELIAJ ÇON 2 TRANSEKSUALË NËPËR SHKOLLA TU MËSOJNË KALAMOJVE TUAJ SE SI MUND TË BËHEN “VAJZA” ME OSE PA BILE!
Ndërkohë prindërit janë të lumtur që Ministria dhe Bashkia çon 2 transeksualët “LOLA” dhe “SERAFINA” bredhin shkollë më shkollë gjatë orës së mësimit me programet sorosiane për t’u mësuar çunave tuaj që i keni çu në shkollë me mësu se sa mirë është po të bësh operacion gjoksin, të presësh bilen dhe të bëhesh trans 
Madje u treguan edhe eksperiencat e tyre në të gjitha stilet e kamasumtras! Bravo! Jeni prindër shembullor, modern dhe europianë jo si ata tanët të prapambetur!
Në foton e parë aktiviteti ku mbajtën fjalim 2 transeksualët në 5 Dhjetor 2017 në Shkollën Petro Nini Luarasi gjatë orës së mësimit!
Në foton e dytë 2 heroinat nga të cilat duhet të marrin shembull dhe të shërbejnë si model për çunat tuaj! Ti gëzoni dhe ti trashëgoni djemtë dhe t’ju rriten dhe t’ju bëhen nuse!
Në foton e tretë vazhdon mësimi për LGBQ në 3 shkolla të tjera 

Në foton e katërt modeli i të rinjve të sotëm: 2 TRAVESTITË ARBJAN MAZNIKU DHE ENDRI FUGA NË 2002 DUKE HEDHUR THEMELET E SHQIPËRISË SË RE