Letër e familjeve të anëtarëve të MEK që banojnë në Shqipëri

Drejtuar UNHCR-së (zyrës së kombeve të bashkuara për refugjatet) dhe Ministrisë së Brendshme të Shqipërisë. Përsa i përket cështjes sonë siç jeni edhe në dijeni, ne kemi pritur shumë vite për të pasur mundësi të vizitojmë të dashurit tanë të cilët mbahen robër brenda Organizatës Moxhahedin-e Khalq (MEK, MKO, kult i Rajavit). Ne kemi komunikuar … Continue reading Letër e familjeve të anëtarëve të MEK që banojnë në Shqipëri