Letër e hapur botuesit Karlo dhe gazetarit Arsen ose një përrallë shqiptare me terroristë iranianë

Nga GJERGJI THANASI  Realisht u pataksa, kur lexova një shkrim të gazetarit me përvojë të gjatë Arsen Rusta për gjoja aktin e tmerrshëm terrorist, që do të ndodhte më 22 mars 2018 në mjediset e Kryegjyshatës Botërore të Bektashinjve. Sinqerisht më duhet të lëvdoj publikisht fantazinë e zhvilluar të gazetarit Arsen, fantazi kjo e krahasueshme … Continue reading Letër e hapur botuesit Karlo dhe gazetarit Arsen ose një përrallë shqiptare me terroristë iranianë