Shqiperia

Librazhd, tentohet të grabitet një bankë

Një tentativë për të grabitur një bankë të nivelit të dytë ka ndodhur gjatë natës në qytetin e Librazhdit. Policia thotë se një person ka thyer xhamin e njërës prej bankave të nivelit të dytë dhe ka hyrë brenda saj.

Ai ka kontrolluar disa dosje, por nuk ka mundur që të gjejë paratë. Në vendin e ngjarjes ka menjëherë pas rënies së alarmit ka mbërritur policia.

Deri më tani janë shoqëruar disa persona që ishin pranë vendit të ngjarjes, por ende nuk ka një autor.