Bota

Liri fëmijëve të burgosur Palestinezë në burgjet izraelite! (Video)

Liri fëmijëve të burgosur Palestinezë në burgjet izraelite!
Kjo është e vërteta për okupimin izraelit, ata vranë dhe arrestuan fëmijë, gra, pleq dhe të rinj.
Ata nuk kanë mëshirë për asnjë Palestinez.

Burimi: Ambasada palestineze ne Shqiperi

OPINIONE