Shqiperia

Liroi nga burgu “Gjeneralin”, Inspektoriati i Lartë i Drejtësisë kërkon shkarkimin e gjyqtarit

Inspektoriati i Lartë i Drejtësisë kërkon shkarkimin e gjyqtarit të Korçës Markeljan Kuqo, pasi ky i fundit mori vendimin për lirimin nga qelia të Gert Gjinararit të dënuar me burgim të përjetshëm.

Inspektorati i Lartë i Drejtësisë ka rekomanduar pranë KLP ndëshkimin e me masë disiplinore dhe prokuroren e Tiranës, Elina Kombi.

Gert Gjinarari i njohur ndryshe si “Gjenerali” u lirua nga qelia në 14 shkurt 2019 nga gjyqtari i Korçës, Markelian Kuqo./tpz

OPINIONE

INTERVISTA