Shqiperia

Lumi Devoll del nga shtrati, përmbytet nënstacioni i Zemblakut

Lumi Devoll ka dalë nga shtrati si rezultat i prurjeve të mëdha dhe ka përmbytur nënstacionin e Zemblakut.

Forca të shumta zjarrfikëse ndodhen ne vendin e ngjarjes, por është e pamundur ndërhyrja për shkak të prurjeve të shumta në kanalet. Përmbytja në nënstacion rrezikon furnizimin me energji elektrike gjysmen e Shqipërisë.