Islamofobi

Macron sulmon Islamin dhe muslimanët!

Muslimanët në Francë cdo ditë dhe më shumë po e ndjejnë veten të persekutuar, e thënë kjo pasi nuk janë të pakët ata politikanë, media e deri tek vet presidenti Macron që po sulmojnë Islamin dhe muslimanët në vend.

Rregullat bazë të Islamit ata u quajne shenja të radikalizmit.

Ja disa nga fjalët urrejtëse kundrejt Islamit:

Kriminalizimi i Islamit – politikanët francezë dhe media thonë se praktika normale e Islam është ekstremizëm. Ata i konsiderojnë këto si shenja të radikalizmit:

– Veshja e Hixhabit

– Të kesh mjekër

– Agjërimi

– Lutja rregullisht në kohë

– Konvertimi në Islam

– Refuzimi për të puthur seksin e kundërt si një përshëndetje

#France #Islamofobia

/gazetaimpakt

OPINIONE