Bota

Maduro: mund të pranoj Islamin për shkak të “Ertugrul”-it

Presidenti i Venezuelës Nicolas Maduro, mund të kalojë në Islam pas joshjes nga seriali i famshëm “Ertugrul”.

Është media turke ajo që citon ministrin e Jashtëm Çavushoglu, që të ketë thënë se ka marrë nga Maduro një përshtypje mbi “Ertugrul”-in, muaj më parë kur e ka takuar atë.

Ai vuri në dukje se Maduro, duke vështruar një videoklip nga xhirimi i një serie, i kishte renditur emrat e personazheve kryesore që shfaqen aty e kish thënë: “Kjo seri me të vërtetë pasqyron mësimet e Islamit dhe ndoshta një ditë në sajë të saj do ta pranojë Islamin.” /tesheshi