Shqiperia

Mafia e kanabisit po hap toka të reja me zjarr në pyjet e mrekullueshëm të Ujit të Ftohtë

Një nga zonat e Shqipërisë që u përfshi më së shumti nga flakët gjatë kësaj vere dhe vazhdon të digjet ka qenë ajo e Tepelenës, pyjet e mrekullueshme përballë Ujit të Ftohtë edhe pse temperaturat kanë rënë po vazhdojnë të shkrumbohen.

Sipas deklarimeve të banorëve që jetojnë në këtë zonë të gjithë zjarret janë të qëllimshme, ndërkohë që policia nuk vepron.

Sipas tyre mafia e drogës që vitin e kaluar e ka pasur epiqendër Tepelenën, po hap tokat të reja për mbjelljen e kanabisit. Që ata janë zotër të territorit në këtë rreth, u vërtetua vitin e kaluar kur nuk ra asnjë zjarr, pasi vendi ishte i mbushur me qindra parcela kanabisi me lejen dhe mbrojtjen e uniformave blu.

OPINIONE