Mahmud Abas shkaku i luftës proksi në Rripin e Gazës?

residenti i AAP ka krijuar vetë kushtet për fillimin e luftës së katërt proksi të regjimit sionist në Rripin e Gazës.

Sipas agjencisë palestineze të lajmeve Sema, Fuzi Berhum, zëdhënës i lëvizjes së rezistencës palestineze (Hamas), ka njoftuar: Mahmed Abas ka gisht në rrethimin e Rripit të Gazës, ku palestinezët e këtij rajoni janë të privuar nga qasja në ujë të pijshëm, drita, barna dhe shërbime mjekësore. Zëdhënësi i Hamasit ka shtuar se Mahmud Abas po i sanksionon palestinezët e Rripit të Gazës dhe po bëhet shkak për fillimin e një luftë të katërt proksi nga ana e regjimit sionist./ PT

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne