Shqiperia

Manjani: Tani është radha e Opozitës

Pas përfundimit të protestës së opozitës ish-ministri i drejtësisë Ylli Manjani ka reaguar në “Facebook” nëpërmjet një statusi. Manjani shkruan se propaganda, arroganca, padrejtësia, kërcënimi policor nuk i bëjnë më punë Rilindjes. Pjesmarrja sipas tij ishte masive dhe kjo flet më shumë se asgjë tjetër.
Ai deklaron se është radha e opozitës të tregojë që është alternativa më e mire.

Statusi:

Propaganda, arroganca, padrejtësia, kërcënimi policor nuk i bëjnë më punë Rilindjes!

Pjesmarrja masive e njerëzve flet më shumë se asgjë tjetër! Tani është radha e Opozitës të tregojë që është alternativa më e mirë!

OPINIONE

INTERVISTA