Rajoni

“Maqedonia e Bashkuar”: Spiuni i CIA-s Dimitrov veproi kundër vullnetit të popullit duke nënshpruar protokollin për anëtarësimin në NATO

Kryetari i partisë “Maqedonia e Bashkuar”, Janko Baçev përmes një deklarate ka shprehur keqardhje për nënshprimin e protokollit për anëtarësimin e maqedonisë në NATO. Sipas tij pushteti aktual ka vepruar kundër vullnetit të popullit.

“Dje në Bruksel ishte një ditë e rëndë dhe trishtuese për Maqedoninë pas nënshkrimit të Protokollit për anëtarësimit në organizatën gjenocidale të NATO-s me qëllim fshirjen e emrit të shejtë maqedonas, identitetit, historisë dhe traditës së popullit maqedonas”, thuhet në komunikatën e partisë

Dimitrov tha  se askush nuk i dha të drejtën spiunit të CIA-s Dimitrov në emër të kësaj gjenerate maqedonase të nënshkruaj fshirjen e kombit maqedonas në emër të gjeneratave të mëparshme dhe të ardhshme të maqedonasve”

OPINIONE