Bota

Marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet Katarit dhe Palestinës

Ndërmjet Katarit dhe Palestinës u nënshkrua marrëveshje bashkëpunimi në fushën e bujqësisë dhe peshkimit.

Ndërmjet Katarit dhe Palestinës u nënshkrua marrëveshje bashkëpunimi në fushën e bujqësisë dhe peshkimit.

Sipas lajmit të agjencisë zyrtare të lajmeve të Katarit, QNA marrëveshja e nënshkruar në kryeqytetin Doha, në emër të Katarit u firmos nga ministri i Bashkisë dhe Mjedisit, Muhammed bin Abdullah er-Rumeyhi dhe ministrit palestinez të bujqësisë, Syfjan Sulltan.

Marrëveshja përmban shkëmbimin e njohurive në prodhimin e ushqimit, studimet shkencore, zbatimin e projekteve të përbashkëta, luftën kundër kthimit të fushave në shkretëtirë, kultivimit të pulave dhe peshqve, shërbimet veterinare, luftën kundër sëmundjeve përtej kufijve.

Burimi: Koha islame

OPINIONE