Bota

Marsh në Londër: Nuk e duam Brexit-in (FOTO)

Dhjetëra-mijëra njerëz kanë marshuar rrugëve të Londrës duke kërkuar referendum që ta kundërshtojnë Brexit-in.

Është planifikuar që demonstruesit të shëtisin pranë kabinetit të kryeministres Theresa May dhe që  marshin protestues ta përfundojnë para Parlamentit.

Njëri nga organizatorët dhe drejtori I fushatës “Zëri i Popullit” James McGregory ka thënë se lëvizja që kërkon referendum tjetër për Brexit-in aktualisht është lëvizja më masive në Britani të Madhe.

  

OPINIONE