Maryam Rajavi dhe Ardi Veliu prodhojne Fake News kunder Iranit

Ne mediat shqiptare Ardi Veliu drejtori i policise se shtetit sapo ka dale ne nje konference per shtyp ku deklaron se shteti shqiptar ka zbuluar nje celule terroriste te Iranit ne Shqiperi. “Një celulë aktive terroriste e njësisë së operacioneve të jashtme është zbuluar së fundmi në Shqipëri. Celula terroriste është përgjegjëse për planin e … Continue reading Maryam Rajavi dhe Ardi Veliu prodhojne Fake News kunder Iranit