Bota Kultura

Mbreti i Belgjikës ulet dhe ha iftar me familjen myslimane (video)

Edhe pse në shumë vende europiane në muajin e Ramazanit nuk kanë munguar sulmet ndaj besimtarëve myslimanë dhe agjërimtarëve qoftë edhe nga protagonistë të politikës, në shtetin e Belgjikës ndodh ndryshe.

Mbreti i Belgjikës ka zgjedhur të hajë iftar me një familje myslimane në muajin e bekuar të Ramazanit si shenjë solidariteti.

Filipi i Belgjikës fillimisht është ftuar nga familja myslimane, ftesë të cilën ai e ka pranuar dhe e ka bërë publike për opinionin, më poshtë mund të shikoni videon nga ngjarja në fjalë.

OPINIONE