Bota

Mbyllet një bazë ushtarake e Izraelit për shkak të një epidemie

Përhapje e një sëmundje epidemike të lëkurës në mesin e ushtarakëve sionist u bë shkak që regjimi sionist të mbyllë bazën ushtarake “Shazfim” me 1500 trupa ushtarake.

Agjencia e lajmeve IRNA njoftoi se faqja informative palestineze MEA njoftoi se 150 ushtarë izraelit janë infektuar me këtë sëmundje të lëkurës dhe deri më tani akoma nuk është përcaktuar shkaku i kësaj sëmundje. Burimet spitalore të regjimit sionist kanë deklaruar se në rast se mjekët nuk arrijnë të kurojnë shumë shpejtë ushtarakët e infektuar me këtë sëmundje, gjendja fizike e këtyre ushtarëve do të përkeqësohet në masë të madhe. Regjimi sionist për parandalimin e përhapjes së kësaj sëmundje epidemike, të gjithë ushtarët i ka dërguar në shtëpi, ndërsa personat e infektuar me këtë sëmundje, po mbahen plotësisht të izoluar./ PT

OPINIONE