Shqiperia

Mbyllet shërbimi ADISA në Fier shkak një rast me koronavirus. Priten testimet

Mbyllet zyra e sherbimeve ADISA ne Fier. Shkak eshte bërë konfirmimi i një rasti me Covid-19, qe ka detyruar te mbyllet tere zyra dhe gjithe stafi te niset ne karantine ne banese.

Thuhet se rast pozitiv ka qene një prej bashkëshorteve të punonjësve të këtij institucioni, nderkohe qe ne njoftimin e vendosur theksohet se “Instutucioni eshte mbyllur si mase parandaluese deri ne nje njoftim te dyte per arsye te verifikimit te nje rasti potencial me COVID-19”.

Deri tani shkon në 43 numri i të prekurve me Covid-19 në Bashkinë Fier ku gati 12 prej tyre janë punonjës të Kadastrës.

/tpz