Shqiperia

Mediat franceze: Shqipërisë i hapet me unanimitet porta për në BE

Tashmë duket se dhënia e rekomandimit për hapjen e negociatave për Shqipërinë, është një fakt i kryer.

Pas faqes zyrtare të Brukselit dhe mediave gjermane, edhe shtypi francez konfirmon se Shqipëria do të marrë një lajm pozitiv ditën e nesërme.


Sipas mediave franceze, Komisioni Europian ka vendosur me unanimitet për dhënien e rekomandimit për Shqipërinë.